PC Ready

PC Ready
Postelstraat 11b
5711 EM Someren

E: info@pcready.nl
T: 0493-47 36 11

Meer gegevens…

Klanten van PC Ready in goede handen bij SVS ICT

Rob Verhoeven eigenaar PC Ready:

De afgelopen 10 jaar hebben wij u met veel plezier bediend in onze winkel, uw (zakelijke) ICT omgevingen beheerd en boden wij hulp bij computerproblemen. U heeft er mede voor gezorgd dat PC Ready is gegroeid tot een succesvol ICT bedrijf en ik dank u hartelijk voor het vertrouwen in mij en mijn bedrijf. Echter tijden veranderen en zo ook de plaats van PC Ready in de wereld van ICT dienstverlening.

In onze winkel en met ons totaalpakket aan ICT dienstverlening hebben wij altijd ingespeeld op de behoefte van onze klanten om goed en snel geholpen te worden. De toenemende vraag naar directe computersupport en hulp aan huis of kantoor, en de afnemende vraag naar computer producten heeft ervoor gezorgd dat wij hebben besloten onze winkel per 26 mei 2018 te sluiten.

Als eigenaar van PC Ready heb ik, Rob Verhoeven, samen met mijn medewerkers altijd graag klaar gestaan als uw vaste ICT dienstverlener. Huidige trends in de sector en veranderingen in mijn privé situatie hebben er echter voor gezorgd dat ik de beslissing heb genomen om mijn bedrijfsactiviteiten te beëindigen.

Om in uw vraag naar computer support te voorzien heb ik gezocht naar een bedrijf waar ik met een gerust hart ons klantenbestand aan kan overdragen en waar ik u kan blijven helpen als ICT dienstverlener. Zodoende ben ik met Sander van Santvoort van SVS ICT in gesprek geraakt en heb ik besloten om per 1 juni in dienst te treden als medewerker bij SVS ICT. 
In die functie kan ik samen met mijn collega`s mede de klanten van PC Ready uitstekend blijven bedienen.

SVS ICT onderscheidt zich door snelheid, service en professionele dienstverlening.
SVS ICT is klantgericht en een persoonlijke benadering komt op de eerste plaats.
SVS ICT werkt enkel op afspraak, zo kunnen wij elke klant de aandacht geven die hij of zij verdient.
Kijk voor de bereikbaarheid op http://www.svsict.nl/openingstijden

Sander en ik hebben samen alle relaties doorgesproken en ik ben ervan overtuigd dat wij in de toekomst uw wensen en vragen adequaat zullen oppakken. Eventueel lopende zaken zullen gewoon door mij afgewerkt worden. Ook in de toekomst zal ik uw vaste aanspreekpunt blijven bij SVS ICT. 
Mocht u intussen problemen ondervinden of een offerte willen ontvangen kunt u contact met SVS ICT opnemen op 06-30348876.

Tot slot dank ik u voor het vertrouwen wat u mij in de loop der jaren heeft gegeven.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over de dienstverlening van SVS ICT of wilt u persoonlijk kennis maken, neem dan contact met ons op.